load icon
Kunstsamlingen

Kunstsamlingen

MISSION & IDÉ
Vores mission er at være den bedste samarbejdspartner for såvel kunstner som køber. At udbyde, rådgive og inspirere til det bedste match mellem værker og ønsker.

Vi arbejder målrettet på at skabe gode kunderelationer via den personlige kontakt og løbende kommunikation med vores kunstner i galleriet, for på den måde at skabe tryghed for begge parter.

På den måde ønsker vi at knytte parterne til os med henblik på et afkastgivende samarbejde. Kunstsamlingen rummer alle. Vi sætter en ære i respekt og tillid, og ikke mindst kvaliteten af vores kunstneres værker.

HISTORIE
Vores eventyr startede i september 2015, hvor Kunstsamlingen.dk blev lanceret på nettet.

Efter møder med interessante kunstnere, der alle havde noget helt særligt at byde på – blev de første værker lagt op på hjemmesiden. Den entusiasme vi blev mødt med samt vores brændende engagement fik tingene til at gå stærkt.

Måneden efter slog vi dørene op til vores første galleri i Waves Shoppingcenter i Greve. Det blev en stor succes. Vi forlængede kontrakten med yderligere og fik blod på tanden til fysisk at præsentere kunsten i andre rammer end på nettet.

OM OS
Kunstsamlingen er en nytænkende, proaktiv og engageret formidler af kunst fra fortrinsvis nordiske kunstnere. Vi præsenterer et alsidigt udvalg af kunstværker indenfor forskellige genrer og stilarter. I vores galleri finder du originale værker indenfor billedkunst, skulpturer og Art quilt samt kunstprint af malerier.
Kunstsamlingen lægger vægt på, at kunstværkerne er unikke og af høj materiel kvalitet.

Vi repræsenterer værker af kendte, etablerede kunstnere – nye og mindre kendte. Vi brænder for at udbrede kunsten og dens evne til at fortolke en historie.

KUNST, KUNSTNEREN & KØBEREN
Del