Spring Time III | Daisy Dahl

Spring Time III

1.200 DKK (162 EURO)

Kunstner: Daisy Dahl
Maleri: Figurativ
Bredde: 30 cm
Højde: 30 cm
Dybde: 4 cm
Materialer: Akrylmaling, hørlærred

 
 
 
Del kunstværket
 • Beskrivelse
 • Kunstnerprofil
 • Links
 • HANDELSBETINGELSER
 • BESKRIVELSE AF VÆRKET
  Acryl på hørlærred, smukke lyse farver der passer ind til et moderne hjem. 43mm dobbelt sortmalet kant, giver maleriet en smuk afslutning.

 • BIOGRAFI
  Mit navn er Daisy Dahl, jeg er selvstændig billedkunstner og designer. Allerede som 8 årig stiftede jeg for alvor bekendskab med maleriet. Jeg fik anskaffet mig staffelier, pensler og maling, og så var jeg ellers i gang og malede på store træplader, lærreder og ligende, og var allerede dybt fascineret af kunsten, farverne og de udtryk som gjorde indtryk, på både mig og mine forældre. Jeg har arbejdet med kunsten det meste af livet. Dog var det først I 2002 jeg for alvor havde tiden til at fordybe mig i kunstens u anede muligheder. Det blev grundstenen for et helt nyt univers af farverige oplevelser og unikke udtryksformer. I dag er jeg selvstændig billedkunstner og designer og lever af at undervise, sælge min kunst og mine designs.Jeg arrangerer udstillinger og kører DK tynd, for at vise min kunst både til private og virksomheder. Jeg har lavet flere store udsmyknings opgaver, og laver desuden mange bestillingsopgaver. Jeg har drevet mit galleri siden 2009. Moderne malerier Kendetegnet ved mine malerier er de mange unika husmotiver. Huse i alle afskygninger, skæve, høje, smalle, tykke tynde, figurative og abstrakte huse. Jeg elsker at lade mig forføre af farverne, og lade dem guide mig til det perfekte maleri. Jeg maler moderne malerier, med livsbekræftende farver. Mine malerier skal gerne få beskuren til at føle sig godt tilpas, og oplevelsen af at skabe glæde og harmoni og kant til rummet. Mine malerier kan bedst beskrives som 'En verden udenfor' som symbolisere mødet mellem fantasi og virkelighed. Følelser og stemninger som opstår lige midt i mellem den fysiske verden og den subjektive verden. Mine malerier hælder både til det abstrakte og det figurative. Jeg ynder at bevæge mig bredt indenfor mit felt, og jeg forsøger hele tiden videreudvikle min stil. Gennem årene er jeg gået fra at male de sikre husmotiver i bestemte farver, til i dag at arbejde flere farver ind i maleriet. Det betyder at flere af mine malerier bliver mere abstrakte og flydende i form og udtryk. Jeg maler ikke nødvendigvis tingene som de er, men jeg maler tingene som jeg ser dem.
   
  UDSTILLINGER
  Jeg har udstillet i ind- og udland siden 2005 og laver virksomhedsudsmykninger samt har solgt min kunst i mere end 7 lande. Derudover er jeg medlem af følgende: Kunstnerhusets Venner, Skærbæk FFKK Kunstrunden Tidligere formand for Vadehavskunst se aktuelle og tidligere udstillinger på www.daisydahl.dk
   

  http://daisydahl.kunstsamlingen.dk

 • KUNSTNERS HANDELSBETINGELSER
  Kunstværket kan:
   Hentes hos kunstner
   Sendes af kunstner

  Fragt betales af:
   Sælger

  Betaling aftales med kunstneren

  Bemærkning til køberen
  Enkelte malerier kan der komme et mindre tillæg på 250kr for emballage og håndtering

close

KUNSTNER LOGINGlemt kodeord
close

GLEMT KODEORD !

Indtast din email adresse og modtage en sms med dit nye kodeord.


close

Bedømmelse af kunst