Der er nogen ved døren | Tina Sommer Paaske

Der er nogen ved døren

14.600 DKK (1960 EURO)

Kunstner: Tina Sommer Paaske
Tekstilkunst: Art Quilt
Bredde: 102 cm
Højde: 144 cm
Materialer: 100 % bomuldsstoffer, polyester boderitråd.

 
 
 
Del kunstværket
 • Beskrivelse
 • Kunstnerprofil
 • Links
 • HANDELSBETINGELSER
 • BESKRIVELSE AF VÆRKET
  Efter eget foto og fantasi. Når jeg er på besøg i Zoo, kan jeg ikke lade være med at tænke, hvem kigger på hvem ?? Så derfor er det os der står 'udenfor' og ringer på hos elefanten, som er på vej hen for at åbne døren. Ser du en lyserød elefant ? måske du har fået en for mange !

 • BIOGRAFI
  Efter at have syet traditionelt patchwork i mange år, blev jeg opmærksom på Art Quilting (Kunst Quiltning) og syntes det var helt fantastisk. Jeg tog tilløb i et par år, men lavede så endelig min første Art Quilt i 2013.

  Jeg har løbende taget enkeltdagskurser og et par længerevarende kurser. Online kurser har jeg taget mange af. Jeg finder inspiration mange steder, i naturen, familiealbums, andre kunstnere, bøger og magasiner, kort sagt allevegne mine øjne vandrer.

  Det er mit håb og intention, at skabe glæde, smil og måske en lille latter, hos beskueren af min kunst. Hvis min glæde, ved skabelsen af mine Art Quilts, skinner igennem til beskueren, så er jeg dybt taknemmelig.
   
  UDSTILLINGER
  Kunstsamlingen, Boligdage i Greve, jan 2017 Kunstsamlingen, Boligdage i Farum, feb 2017 Kunstsamlingen, Hillerød Kunstdage 24-26 marts 2017, frederiksborg centret. QQTextilKunst, Filosoffen, Odense 9 - 21 maj 2017 QQTextilKunst, Pakhuset Nyk.Sj 13 maj - 17 juni 2017 QQTextilKunst, Jubilæums udstilling, Brøndsalen, Frederiksberg Kbh. 13 - 25 aug 2017 Dansk Patchwork Forening, træf, Skærbæk aug 2017 Nordsjællands Kunsthåndværker Marked, Slangerup 15 - 17 september 2017
   

  http://tinasommerpaaske.kunstsamlingen.dk

 • KUNSTNERS HANDELSBETINGELSER
  Kunstværket kan:
   Sendes af kunstner

  Fragt betales af:
   Køber

  Betaling aftales med kunstneren

close

KUNSTNER LOGINGlemt kodeord
close

GLEMT KODEORD !

Indtast din email adresse og modtage en sms med dit nye kodeord.


close

Bedømmelse af kunst