load icon

Galleri

Magenta rose

5.400 DKK (725 EURO)

Kunstner: Leila Holberg
Maleri: Fine art
Bredde: 46 cm
Højde: 67 cm

Kunst profil

Mit navn er Leila Holberg, født om sommeren 1956 i Sønderborg. Indfødt sønderjyde og stadig/atter bosat her i denne smukke egn af landet.

Maleinteressen blev skabt meget tidligt i mit liv, da min mor altid har malet, og den bedste gave, man kunne gi" mig som barn var: farver! Jeg har altid været fuldstændig fascineret af farver og deres indbyrdes spil. Ligeledes dekorationsgenet, som jeg har fået ind med modermælken.

Former og komposition spiller en vigtig rolle, når jeg skal udvælge motivet. Mine favoritmotiver finder jeg i naturen, - specielt blomster, da det er her, de stærke, klare farver findes. Blomster er så smukke, poetiske, yndige, lette og svævende. Det forsøger jeg at formidle gennem mine billeder, - såvel i olie som akvarel.

Ønsker at beskueren skal føle glæde, fornemme skønheden

Jeg er på sin vis autodidakt, selv om jeg dog har undervist i billedkunst samt deltaget i en hel del udviklende og lærerige kurser, - bl. a. hos Dea Enna fra Rinkenæs. De seneste seks år har jeg for alvor helliget mig maleriet.

Spørgsmål og svar

Har du et spøgsmål du mangler svar på. Det kan være enten til kunstneren eller os, så tøv ikke med at skrive til os. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.

Spørgsmål

Tags

Send forespørgelse