A Pearls Journey | Martin Rune Brachér

A Pearls Journey

19.500 DKK (2618 EURO)

Kunstner: Martin Brachér
Maleri: Abstrakt
Bredde: 150 cm
Højde: 200 cm
Dybde: 2 cm
Materialer: Akryl på bomuld/Polyester lærred

 
 
 
Del kunstværket
 • Beskrivelse
 • Kunstnerprofil
 • Links
 • HANDELSBETINGELSER
 • BESKRIVELSE AF VÆRKET
  A Pearls Journey. Et værk malet med de bedste materialer i et tema bestående af pastelfarver. Et maleri der selvfølgelig kommer langt mere til sin ret i virkeligheden, fremfor end på fotos som dette. I maleriet vil du opdage bronze nuancer som lyser helt fantastisk op når det rette lys rammer værket. Et værk der både kan være anonymt i rummet det befinder sig i, men i den grad også et værk der kan give liv og varme til det rum det hænger i. Milde farver, som lever komplet op når de oplyses af sollys.

 • BIOGRAFI
  22-årig kunstmaler, som har fundet sin helt egen vej indenfor kunstens verden.Med sin primære brug af spray- og akrylmaling på italiensk importerede lærreder, er Martin altid eksperimenterende med teksturer og teknikker.Med størst erfaring i levende, abstrakte malerier, der kendetegnes ved Martins personlige stil, hvori det enkelte værks mange, unikke udtryk kommer til syne i forskellige lysmiljøer, maler Martin på lærreder i alle størrelser.Derudover beskæftiger Martin sig med en type værker, der er mere konkrete i motiverne. Disse værker repræsenterer en stil fyldt med ekstrem symbolik for menneskets fristelser og begrænsninger.
   
  UDSTILLINGER
  Til og med Oktober 2017 udstilles der 11 malerier på HopBalle Mølle ved Vejle. Et smukt og idyllisk sted med en rigtig fin restaurant og gårdbutik i dejlige naturomgivelser. Helt sikkert besøget værd.

  Der er udstillet malerier på Cafe København i Hillerød ved slotssøen hvor der vil løbende blive hængt flere op.
   

  Read more

 • KUNSTNERS HANDELSBETINGELSER
  Kunstværket kan:

  Betaling aftales med kunstneren

close

KUNSTNER LOGINGlemt kodeord
close

GLEMT KODEORD !

Indtast din email adresse og modtage en sms med dit nye kodeord.


close

Bedømmelse af kunst