load icon
VIVI BENDIXEN9618-10754

Sylvia

1.800 DKK

Dame skulptur 'Sylvia' Bendixen skulptur vil minde dig om hvor vigtig det er at leve i nuet. - De ligger, sidder, sover, meditere, slapper af, stresser af. Ja` de nyder simpelhen bare livet. Jeg skaber disse skulptur da jeg selv er en livsnyder, som elsker de stille stunder i naturen, hvor man bare kan sætte sig i en stol, smide sig på græsset, eller sætte sig op af et træ og blot nyde livet. Skulpturen er frostsikret, så kan også stå ude på terassen. Køber du i min webshop er der fragtfri levering.

Kunstner: Vivi Bendixen
Segement:  Experienced artist
Keramik: Stentøj
Kunstretning:  Stentøj
Produkt info:
Bredde: 22 cm,  Højde: 23 cm,  Dybde: 22 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Sylvia | Keramik
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Vivi Bendixen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.