load icon
PETER DURLEV9356-10471

Vindruefad

5.800 DKK

Vindruefaden er fremstillet i højbrændt stentøjsler, påført glasur med guldlignende effekter. Inspirationenen til serien 'Keramik til Slotte' opstod i rekflektion over de høje boligpriser, hvor jeg konkluderede at, når jeg ikke har økonomi til at købe et slot, så må jeg 'nøjes' med at fremstille keramik, der passer til indretningen i saloner og balstuer.-hvilke er en stor fornøjelse at gøre:-)

Kunstner: Peter Durlev
Segement:  Academic artist
Keramik: Stentøj , glasur med guldeffekt
Kunstretning:  Stentøj
Produkt info:
Bredde: 32 cm,  Højde: 35 cm,  Dybde: 32 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Vindruefad | Keramik
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Peter Durlev

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.