load icon
KATE PIIL4341-5116

In childbirth

3.000 DKK

Ler skulptur, Fødende kvinder i ler og Rakubrænding. Skulpturen er ca 25 cm høj, og 25 i bredden. Den er i sort, rød, sølv/kobber og lyse patier alt efter hvor flammerne er ramt. Ligeledes har den små revner men er 100 % stabil. Meget smuk og rustik. Beskuren kan finde mange historier.

Kunstner: Kate Piil
Segement:  Experienced artist
Keramik: Glasur på stentøjsler, Kvalitets produkter
Kunstretning:  Lertøj
Produkt info:
Bredde: 25 cm,  Højde: 25 cm,  Dybde: 25 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
In childbirth | Keramik
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Kate Piil

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.