load icon
VIVI BENDIXEN10780-12188

Eddy no. 827

Solgt

EDDY Dansk design I 2016 designede Vivi de første EDDY som er rå og rustikke herre ansigter til at hænge på væggen. De er flotte alene eller flere sammen, skab en EDDY væg eller hæng dem på din gallerivæg. Navnet EDDY betyder 'beskytteren' De er Unika & alle er nummereret. De findes i et væld af farver og kan passe ind alle steder, de er frostsikret og vil derfor også kunne hænge ude året rundt.

Kunstner: Vivi Bendixen
Segement:  Experienced artist
Keramik: Stentøj
Kunstretning:  Stentøj
Produkt info:
Bredde: 9 cm,  Højde: 12 cm,  Dybde: 5 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Eddy no. 827 | Keramik
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Vivi Bendixen

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.