load icon
  • Home
  • Inspirations Messer 2020 - Deltagerliste

Inspirations Messer 2020

Er du i tvivl om hvilken kunst stil som passer til boligen eller blot mangler inspiration dertil ?

Kunstsamlingen tilbyder en attraktiv og overskuelig måde at finde sin stil til boligen eller kontoret indenfor kunstens verden. 40 forskellige kunstnere, med hver sin stilart gør det nemt at finde stilen og kunstneren man ønsker. Der er mulighed for at købe værkerne eller tage kontakt til kunstneren for at se flere værker.


Vi er stolte over at kunne præsentere Inspirations messerne her:

Egedal: 3. marts - 14. april - Læs mere her

Hillerød: 20. marts - 22. marts - Læs mere her

København: 16. oktober - 18. oktober - Læs mere her

Aalborg: 30. oktober - 1. november - Læs mere her

Horsens: 7. november - 8. november - Læs mere her

Odense: 16. november - 29. november - Læs mere her

Deltagerliste

SELECTED ARTIST (info)

Her er det kunstnere som udstiller eller har udstillet på et galleri under (Dansk Galleri Sammenslutning). DGS forpligter sig til at udstille og formidle moderne kunst og samtidskunst og står inde for et højt kvalitetsniveau.

EXPERIENCED ARTIST (info)

Her finder du kunstnere med mange års erfaring med faget og med en lang udstillingsrække bag sig i div. gallerier, kunstforeninger, messer eller andet. Kunstnerne følger Kunstsamlingens retningsliner i forhold til kvalitetsprodukter og har gennemgået et godkendelsesforløb.

COMMITTED ARTIST (info)

Her finder du kunstnere, som er forholdsvis nye i faget og som dermed ikke har offentliggjort deres kunst på ret mange platforme endnu. Kunstnerne følger de givne regler for brug af kvalitetsprodukter, som Kunstsamlingen har udstukket.