load icon
  • HJEM
  • Et skridt mod større eksponering

Nytmedlem

Fyld din udstillingskalender

- ArtPlan gør det nemt for dig!

Med ganske få klik kan du via ArtPlan sende målrettede ansøgning og præsentationsmails til udstillingssteder (kunstforeninger, virksomheder mm.), med forslag til en udstilling eller som inspiration til indkøb af kunst.

Alle ved, at der er kamp om udstillingsstederne, og at for hver 100 mails en kunstner sender, kan han/hun højst forvente at få et eller to svar. Det er jo frivillige, der varetager kunstforeningerne og udstillingsstederne, så de har ikke tid til at besvare alle de mange mails, de modtager.

Vores erfaring siger dog, at gør du det let for udstillingsstederne at gennemgå din ansøgning, så har du de bedste chancer for at komme igennem nåleøjet.

ArtPlan tilpasser din præsentation og sikre, at udstillingsstederne får de informationer og den inspiration, de har brug for, når de skal beslutte sig for kunstnere til kommende udstillinger eller udvælgelse af kunstværker de gerne vil hjemkøbe.

 

Nemt og enkelt

Med ArtPlan sparer du tid og får samtidig et godt overblik over, hvad du sender ud af mails. Dine mails ligger nemlig klar i systemet, så du hurtigt og nemt kan sende dem ud og samtidig følge op på hvilke du får svar fra.

Via vores interaktive kort kan du nemt finde udstillingssteder nær dig. Og med et enkelt klik, kan du enten sende din ansøgning direkte til udstillingsstedet eller sætte udstillingsstedet på din huskeliste.

Og skulle du ikke blive udvalgt et sted, kan du glæde dig over, at du med ArtPlan ikke har brugt for meget tid på de enkelte ansøgninger og præsentationer.

Klik på billedet for at starte YouTube videoen

Start allerede i dag!

MÅNEDLIG BETALING

HALV PRIS 1. måned

Pris: 69 kr. / pr. måned / inkl. moms.
Din adgang til at sende ansøgninger til 350 kunstforeninger og 100 virksomheder fordelt i hele danmark.
 
Opret dig nu