pixel
load icon
 • Hjem
 • MEDLEM AF KUNSTSAMLINGEN

UPCOMING "NORDIC ART" hos Kunstsamlingen

Som medlem af hos Kunstsamlingen, bliver du en del af vores fællesskab og synlig på kunstsamlingen.dk.

Du får eget login til din kunstprofil, hvor kan du uploade dine kunstværker. Vi hjælper dig med besøgsstatistik og promovering.
Fra din kunstprofil kan du linke til din hjemmeside og sociale medier, henvise til "Picture on the wall" samt indsætte kontaktinformationer og profilbillede.

Vi tager ingen provision - du betaler udelukkende for medlemskabet.

Kunstsamlingen går ind for kvalitet. Vi stiller krav om at kunstværker, der lægges op i "Kunstsamlingens galleri" SKAL være produceret af kvalitets materialer.

Der kan dog IKKE gives garanti på at alle værker i "UPCOMING Artists" er produceret af kvalitets materialer.

Tilmeld dig Upcoming


EXPERIENCE ARTIST

Som medlem af Kunstsamlingen, får du et personligt online udstillingsvindue, der kan ses af kunder fra hele verden. Du får mulighed for at deltage på vores udstillinger, og i vores galleri i Greve. Herudover får du som noget nyt, vores smarte applikation "Picture on the Wall" på din hjemmeside helt GRATIS. Her vil dine kunder få mulighed for at se hvordan et maleri ser ud på deres egne vægge. Du vil altid være repræsenteret i vores årlige KunstKatalog, som bliver uddelt til kunstforeninger, firmaer og potentielle købere.

Vi hjælper dig løbende med markedsføring af dig og din kunst via SEO optimering, og sikrer dig en optimal placering på Google. Vi udarbejder statistiker, en personlig hjemmeside på Kunstsamlingen.dk, og så fremmer vi din kunst på vores Sociale Medier (Facebook, Instagram og Pinterest). Vi tager ingen provision for salg gennem Kunstsamlingen.dk, så du betaler udelukkende for medlemskabet.

Kunstsamlingen repræsenterer i øjeblikket et bredt udsnit af kunstnere fra hele Danmark, og er Danmarks førende onlinegalleri.

For at være medlem af Kunstsamlingens EXPERIENCE ARTIST, er det et KRAV at kunstværkerne SKAL være skabt af kvalitetsmaterialer.

* Ansøgning skal indeholde en anbefaling fra et af vores nuværende medlem i Selected eller Experience artists.

Tilmeld dig Experience


SELECTED ARTIST

For at være medlem af SELECTED Artists, er det et KRAV at kunstværkerne SKAL være skabt af kvalitetsmaterialer.Ansøg

Medlem udtalelser

 • Sanne Rasmussen

  17-10-2018 12:30:05

  Jeg har haft stor glæde af at være med i Kunstsamlingen. Jeg oplever at min kunst bliver eksponeret på en meget professionelt måde og at jeg som kunstner får en professionel sparring omkring det at sælge sin kunst. Jeg har også brugt Kunstsamlingen til at få lavet en unik serie i “giclèe tryk i en super fin kvalitet.

 • Merete Roy

  14-09-2018 22:15:33

  Jeg har kun positive ting at sige om Kunstsamlingen.dk – fuldt ud tilfreds.
  Jeg har siden 2017 udstillet mit kunst på deres hjemmeside, og de har gjort et fantastisk stykke arbejde med at få vist mine malerier på diverse gallerier og kunstudstillinger. Jeg har herigennem fået stor respons på mit kunst, og kommet ud til kunder, jeg normalt ikke ville have fået. Jeg kan glædeligt sige jeg nu også nået ud over den danske grænse, og har ved hjælp af Kunstsamlingen.dk solgt hele 2 malerier oppe i Norge.

  Christine og Kenny er simpelthen så søde, nede på jorden, dygtige og 100% engageret i at hjælpe kunstnerne de repræsenterer. De kører Danmark rundt med vores kunststykker, og udstiller dem. Herudover er de også gode til at vise kunsten frem på de Sociale Medier. Jeg mener at være på Kunstsamlingen.dk er en pakkeløsning der virker, og deres hjemmeside er utrolig flot. Det er nytænkende og effektivt, og jeg kan kun anbefale Kunstsamlingen.dk på det varmeste.

  Merete Roy, kunstner og medlem af Kunstsamlingen.dk

 • Lykke Mørch

  20-06-2018 16:24:28

  Kunstsamlingen og kunstprofil system fungerer meget brugervenligt.

 • Nina Hansen

  04-06-2018 13:31:21

  Man kan være skeptisk for at benytte online gallerier - hvad får man ud af det. Med Kunstsamlingen som markedsføring partner og online galleri, har det overgået alle mine forventninger, Kunstsamlingen har banet vejen til udstillinger i London, Berlin, New York, Horsen, Norge, Rom, Stockholm samt salg fra eget atelier. Jeg er stolt over at være en del af Kunstsamlingen, herfra har jeg fået mit kunstneriske afsæt til hele verden.

 • Pejhman Madani

  12-03-2018 11:19:45

  Jeg beundrer Kunstsamlingens vision og indsats for at fremme kunstneres værker på markedet. Siden etableringen i 2015 har Kunstsamlingen haft succes med en række events, hvor jeg personligt derigennem har haft succes med flere salg af mine malerier.
  Jeg ser frem til kommende spændende projekter med Kunstsamlingen.

 • Tina Sommer Paaske

  21-11-2017 16:28:49

  At sætte sin kunst til salg, er ofte en hjertesag og derfor også særlig vigtigt, at vælge det rigtige sted med de rigtige mennesker. Bag Kunstsamlingen står et engageret og dedikeret team, som jeg oplever, har skabt en professionel platform, hvor kunstnere trygt kan formidle deres kunst.