load icon
  • hjem
  • Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

- For køb af kunstværker hos kunstneren

Betaling
Der kan betales med forskellige betalingskort, som fremgår, når du som køber kommer til betalingsdelen. Her fremgår den pris, som du skal betale. Alle priser er i DKK - Danske Kroner inkl. evt. dansk kunstnermoms.

Levering
Når din betaling er modtaget, sendes kunstværket til dig med det samme. Kontakt kunstneren og hør mere angående priser og tid for levering. Hvis emballagen er skadet ved modtagelse, skal du tage forbehold for skader på fragtbrevet, når du kvitterer for modtagelsen. Dog bør du nægte modtagelsen af pakken, såfremt selve varen er tydeligt skadet. Herefter bedes du kontakte kunstneren for at aftale det videre forløb. Det er også muligt at afhente varen selv, hos kunstneren ved forudgående aftale. Ved forsendelse af kunstværker til udlandet kontakt venligst kunstneren og hør mere.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer ifølge reglerne i Forbrugeraftaleloven. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din vare. Varen skal returneres i samme stand som da du modtog den. Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med returportoen. Returportoen vil ikke blive refunderet – kun varens fulde pris. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret skal du skrive en mail til kunstneren om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret samt oplyse dit navn og adresse. Tilbagebetalingen indsættes med det samme på din bankkonto, når varen er modtaget retur. Husk derfor også at oplyse bank reg.nr. og kontonr.

Reklamationsret
Er der fejl eller mangler på et kunstværk, har du i henhold til købeloven altid 2 års reklamation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af værket. Ved reklamation rettes henvendelse til kunstneren. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrolighedspolitik
Kunstsamlingen og kunstner forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Kunstsamlingen og kunstner vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Kunstsamlingen og kunstner vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Produktinformation
Der tages forbehold for fejl, mangler, udsolgte varer og eventuelle ændringer i oplysningerne på hjemmesiden.

Ansvarsfraskrivelse
Kunstsamlingen påtager sig ikke noget ansvar for varer eller ydelser, som er købt ved brug af vores hjemmeside. Du indvilliger i, ikke at holde os ansvarlige for ting, som andre brugere annoncerer eller foretager sig. Kunstsamlingen kan ikke drages til ansvarlige for tab, om det drejer sig om penge (herunder fortjeneste), goodwill, omdømme eller andre særlige, indirekte eller direkte følgeskader, der opstår som følge af din brug af vores hjemmeside og ydelser, selvom du underretter os herom, eller vi med rimelighed kunne forudse muligheden for sådanne skader.

Tvist
En eventuel tvist mellem Kunstsamlingen og kunstner og enhver anden part afgøres efter dansk rets almindelige regler.

Gyldighed
Disse betingelser er gældende indtil andet oplyses her på siden. Ret til ændringer uden forudgående varsel forbeholdes.