load icon
Giclée print

Giclée print

Standarter for et Giclée print skal overholdes

For at kalde et print et Giclée print, er der en del standarter man skal overholde. Lysfastheden af blækket på det færdige print skal være højere end 6 på The Blue Wool Scale. Papirets pH værdi skal ligge på 7–9 og have en vægt på min. 250 gsm.

De materialer vi bruger er godkendte og overholder Fine Art Guilds Print Standarder, både papiret og blækken:
–   Canson Infinity, Velin Museum Rag, 250 gsm – Matte (ISO 9706). Mould made syrefrit papir af 100% bomuld.
–   Canson Infinity, Edition Etching Rag, 310 gsm – Matte (ISO 9706). Mould made syrefrit papir af 100% bomuld.
–   Canon, Fine Art Superior Smooth, 320 gsm. Smooth matt finish, syrefrit papir af 100% bomuld.
–   Canon, Fine Art Superior Textured, 320 gsm. Smooth matt finish, syrefrit papir af 100% bomuld.
–   Canon imagePROGRAF, LUCIA PRO-ink system. 12 blæktanke med Chroma Optimizer – blækteknologi der bruger mikroskopiske blækdråber for nøjagtige print.

Alt det kan vi tilbyde

Vi kan hjælpe med alt fra affotografering af dit kunstværk, farvejustering efter alle kunstens regler til udfærdigelse af det endelige giclée print. Til det færdige giclée print kan man vælge at tilkøbe folieindpakning af printet (max A3), certifikater, tilpassede passepartouts og FSC-certificerede trærammer i farverne hvid, sort eller egetræ.

Certifikat

Hvis man ønsker certifikat til sine print vil der til hver af giclée printene følge et "Certificate of Authenticity" med. Certifikaterne vil være nummereret og signeret af både "The Artist" og "The Printmaker". På certifikatet vil det også fremgå hvilke materialer der er brugt til fremstilling af litografiet samt informationer omkring kunstværket.
Del