load icon
  • Tilbage
  • Akustisk vægkunst i uld: Chaotic squares - beige og råhvide uld farver. |x|8

JEANETT KNIPSCHILDT8890-9946

Akustisk vægkunst i uld: Chaotic squares - beige og råhvide uld farver.

4.550 DKK

Bæredygtige håndvævede uld-kunstværker, som luner i rummet og passer perfekt ind i det skandinaviske hjem. Ulden er gardet 100% Merino rå-uld fra Europa og vævet i smukke håndfarvede nuancer. Alle kunstværker er håndvævede på genbrugsmetal. Mesinge stang. Unik træ logo smykke. Brun læder snor.

Kunstner: Jeanett Knipschildt
Segement:  Committed artist
Kunst:  Tekstil , uld
Produkt info:
Bredde: 55 cm,  Højde: 100 cm,  Dybde: 5 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
Akustisk vægkunst i uld:  Chaotic squares - beige og råhvide uld farver.  | Kunst
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Jeanett Knipschildt

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.