load icon
Den sorte trend

Den sorte trend

Tør du tage springet?

I løbet af det seneste år er vi alle begyndt at dekorere eller nyindrette vores hjem i stor stil! På grund af coronakrisen har vi alle brugt mere tid derhjemme, hvilket har ført til, at vi har ændret vores interiør eller fået det til at føles hyggeligere derhjemme. Hvis vi er hjemme oftere, hvorfor skulle vi så ikke være i et miljø, som vi virkelig nyder? Et iøjnefaldende boligindretningstrend er farven sort, en farve, der i de senere år har vundet i popularitet og er blevet trendy i dag! Sort er en definerende og vovet farve. På den ene side kan sort være en ekstremt dominerende farve, men på den anden side kan den faktisk være meget beskeden. Dette afhænger af, hvordan du kombinerer farven på dit interiør.
Sort er hip!

Fra sorte vægge, sorte møbler, til helt sorte køkkener eller stuer. Vi har set det hele! Man kan for eksempel vise den smukke kontrast mellem sort og hvid og dermed gøre dit moderne interiør strømlinet og stilrent. Hvide vægge kombineres ofte med sorte møbler og sort tilbehør. Har du lige fået installeret et nyt sort køkken? Et sort køkken er ekstremt stilrent og passer til mange forskellige interiører! Eller vil du måske foretrække et helt sort interiør?

Med denne trend skal du ikke bare tænke på at kombinere farven sort med møbler, gulve eller vinduesdekorationer, men også dine vægdekorationer! For hvad vil du pynte dine vægge med?
Hæng billeder og malerier sikkert op

Når du på en stilfuld og sikker måde skal hænge billeder, fotorammer, malerier og/eller anden vægdekoration op, er der brug af et godt ophængningssystem til dit hjem! Ikke alle tænker umiddelbart på et ophængningssystem, når de hænger vægdekorationer op, men det giver faktisk adskillige fordele! Hæng og flyt rundt på dine billeder på en sikker, nem og fleksibel måde uden at beskadige dine vægge med utallige huller.

Vores Click Rail er et fleksibelt ophængningssystem, der kun kræver en enkelt ophængning på væggen. Dette system fås i en helt sort finish (Findes også i farven hvid og alu). Fra skinnerne og ned bruges der transparente nylonliner! Slut dig sikkert til denne trend og kombiner dit sorte interiør med den sorte Click Rail. Vælg for eksempel at inkorporere skinnerne i dit interiør, eller brug dem til at give et markant statement med de andre sorte toner.
Opdag mulighederne

Du bestemmer selv, hvor og hvor højt eller lavt dine vægdekorationer skal hænge. Du bevarer til enhver tid fleksibiliteten til at indrette dine vægge på en måde, der passer til dine ønsker når du ønsker. Design, flyt rundt og indret din væg som du vil og når du vil!

Fordele:
- Høj brugervenlig - nemt at montere og skal kun monteres én gang
- Multifunktionelt - stort udvalg af kroge til forskellige typer vægdekoration
- Fleksibel - nemt og hurtigt at flytte rundt
- Flugter loftet - skinne monteres på væggen mod loftet

Ophængning af vægdekorationer og indretning af dine vægge kan gøres på forskellige måder. Lad os hjælpe dig med inspiration og vise dig en række muligheder for hvert værelse i dit hus; download brochuren her.

Del