load icon
  • Hjem
  • Blog
  • Coonie Boe Boss | Artblogger - Danmark

Coonie Boe Boss | Artblogger - Danmark

Coonie Boe Boss | Artblogger - Danmark

Connie Boe Boss er indehaver af kunstbloggen ”coboboblog” og skribent for Kunstavisen. Derudover er hun freelance tekstforfatter for kunstnere, gallerister og publicister, kuraterer udstillinger og fungerer som kunstrådgiver ved privatpersoners kunstkøb. Hun er periodisk tilknyttet udvalgte kunstprojekter i forbindelse med formidling og PR.

Connie Boe Boss er født i 1963 i Vestjylland og har boet i Københavnsområdet siden 1980.

Hun er uddannet Bachelor i Dansk Litteratur på Københavns Universitet i 1985 og herefter uddannede hun sig til Cand.psych. og dimitterede fra Københavns Universitet i 1993.

Hun har altid interesseret sig for kunst, sideløbende med sit øvrige faglige arbejde og siden marts 2015 har dette udmøntet sig i at blogge om kunst, ud fra en personlig synsvinkel som modvægt til en mere kunsthistorisk, akademisk tilgang.

Som følge af sin store passion for kunst har hun også opbygget en stor privat samling af samtidskunst; så hjemmet i Roskilde, hvor hun bor med mand og hund, bugner af især dansk kunst.

coboboblog deler Connie Boe Boss sin passion for primært dansk samtidskunst via sin deltagelse i mange kunstoplevelser rundt omkring i hele landet. Vi har en stor talentmasse blandt kunstnere i Danmark mener hun og hendes blog præsenterer nogle af dem.

Læsere kan følge med i hvad der sker på udstillinger i gallerier og på museer, se omtaler af messer og ferniseringer og man kan læse interviews med kunstnere, opleve studiovisits og se reportager fra kunstsamler-hjem.

Connie Boe Boss arbejder uafhængigt, og hvad og hvem hun vil skrive om, vælger hun selv. Arbejdet er ulønnet og bloggens synspunkter er hun alene ansvarlig for.

Alt hvad hun skriver om, er selvoplevet og bliver bedømt ud fra hendes subjektive opfattelse og man behøver ikke være enig i hendes vurderinger for at kunne bruge bloggen som inspirationskilde.

Følg Connie Boe Boss på FACEBOOKSIDEN COBOBOBLOG.

Kontakt
Phone: +45 23711518

Web: www.cobobo.dk

Facebook: https://www.facebook.com/coboboblog

Instagram: @coboboblog
Del