load icon

BOLIG MAD DESIGN er Danmarks lækreste trend- og boligmesse med fokus på kvalitet, de gode oplevelser, tidens strømninger og tendenser.

På Kunstsamlingens stand finder du nogle af Danmarks dygtigste kunstnere, som vil vise deres nyeste og mest spændende kunstværker frem. Du vil blive præsenteret for forskellige stilarter og kunstformer indenfor maleri, lertøj, kunstprint og akustisk uld kunst.

På messen er der samlet nogle af Nordens mest eksklusive brands, som viser spændende nyheder og attraktive tilbud inden for kunst, design, interiør, boligbyggeri, mode, skønhed, mad mm. – alt sammen samlet under ét tag.

Få inspiration til nybyg, renovering og indretning af boligen - ude og inde. Se det nyeste indenfor tøj, mode og design – til enhver lejlighed. Oplev skønhed og velvære – nøglen til livskvalitet. Kom og få en bid af ”Smagen af Danmark” – lækre smagsoplevelser på udsøgte råvarer og gastronomiske sammensætninger. I det 600 m2 store streetfood område, kan du tage et hvil og nyde spændende madoplevelser og drikke.

Share on Facebook

Event info

Dato:24 - 27 marts 2022
Sted:Bella Center Copenhagen / Center Blvd. 5, 2300 København
Kontakt:Kenny Amelung, telefon 71 78 01 37
 
Åbningstider:
Torsdag 14-20
Fredag 10-17
Lørdag 10-17
Søndag 10-17

 • Tove Balling

  Standnr.: 
  Jeg har igennem hele mit liv interesseret mig for kunst, og har tegnet, malet, og lavet keramik. Jeg har eget galleri i København, og har værksted i Vallensbæk. Jeg eksperimenterer meget med forskelli...
  Se mere fra - Tove Balling
 • Jeanett Knipschildt

  Standnr.: 
  J. Knipschildt Jeanett Knipschildt er designer og håndvæver akustiske uld kunstværker. Hun har en BA i Visuel Communication fra England og arbejdede i 18 år som designer i London. Med mand og børn b...
  Se mere fra - Jeanett Knipschildt