Kunstværker fremstillet af kvalitetsprodukter

Malerier, skulpturer, tegninger og litografi der udstilles og sælges igennem KUNSTSAMLINGEN’s galleri, er fremstillet af kvalitetsprodukter for at sikre dit køb af et kunstværk. Læs merelink

Mød vores kunstnere her

Oktober 2017: Intercomp Bolig- og Livsstil Odense (e-billet)
August 2017: Waves-shoppingcenter Galleri
Januar 2018: Boligdage Greve
Februar 2018: Boligdage Farum
Juni 2018: Skærbæk Kunsthus

Butik - Galleri artikler

Over 170 kunstartikler findes i vores butik. Galleri ophæng fra Artiteq, rammer fra NordicLine, unikke stencil samt produktion af kunsttryk.
Gå til butikken.link

Statistik

40 - Aktive kunstnere
780 - Kunstværker til salg
326.833 - Antal besøgende på kunstværker i 2017

Catalog Abstrakt maleri Akvarel Art Deco maleri Ekspressionisme maleri Figurativ maleri Fine art maleri Gade Kunst maleri Illustration maleri Impressionisme maleri Kubisme maleri Moderne maleri Pop Art maleri Portrætter maleri Realisme maleri Surrealisme maleri Grafik maleri Abstrakt og naturmalerier Bestil et maleri Små malerier Artmoney Købe malerier Solgte malerier

Malerier til salg

Køb håndmalede malerier

Kunstsamlingen er Danmarks førende gallerier med et stort udvalg af malerier til salg. Alle vores malerier er håndmalede på lærreder af højeste kvalitet. Alle de malerier vi har til salg er malet af talentulde danske kunstnere. Vi tilbyder malerier i mange forskellige stilarter (abstrakte malerier, moderne malerier, gruppe-malerier, malerier med motiv, farverige malerier mlf.) og fokuserer hele tiden på at optimere udvalget i forhold til vores kunders ønsker. Hvis du mener, at lige præcis den type malerier som du er vild med ikke er at finde i vores udvalg, skriv da en mail til os - så vil vi forsøge at finde liget netop dét du ønsker. Dette gælder både stilart, farvevalg og størrelse.

Køb kvalitets malerier

Det betaler sig.

Den enkelte kunstner har lavet en aftale med KUNSTSAMLINGEN om udelukkende at benytte professionelle kvalitetsmaterialer. Det sikrer, at kunstværkerne kan holde mange år frem i tiden. Derfor kan KUNSTSAMLINGEN give værkerne et kvalitetsstempel.

Online galleri - Malerier online

Køb din malerier online

Kunstsamlingen er både et online galleri med malerier til salg. At være et online galleri vil sige, at vi sælger vores moderne malerier direkte fra kunstneren og ikke en fysisk galleri. Kunstsamlingen udstiller også fra tid til anden dets moderne malerier forskellige steder i landet, således at interesserede kunder, har mulighed for at se det store udvalg i virkeligheden. Du kan følge med på vores Facebook-side, hvor vi offentliggør når og hvor vi udstiller vores moderne malerier.

Picture on the wall

Din virtual væg, se malerier i dit hjem

Geografisk placering

Køb lokalt eller købe via Kunstsamlingen

Download vores kalender

Se hvor du kan opleve vores kunstner

Moderne malerier til hjemmet

Et stort udvalg af farverig og moderne kunst til stuen

Kunst skaber kontraster, synergi, varme og en stemning i hjemmet. Malerier og anden kunst er en essentiel del af vores hjem i dag, og noget som vi næsten alle besidder i større eller mindre omfang. Vi har hos Kunstsamlingen en vision om at være det foretrukne sted at handle flot og unik kunst til hjemmet. Vi forsøger hele tiden at udvide vores sortiment med moderne malerier i farver og former, der opfylder de ønsker som vores kunder har. Hvis du har forslag til mangler i vores sortiment skal du være meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre alt for at indfri dine ønsker. Klik her for at se vores store udvalg af malerier til stuen.

Nyheder i 2017

Hos Kunstsamlingen arbejder vi løbende på at udvide vores sortiment og kunde oplevelse, således at vi kan tilfredsstille alle vores besøgende. Vi udarbejder i samarbejde med vores kunstnere de nye motiver ud fra den feedback vi får fra vores besøgende. Så hvis du ikke kan finde lige præcis det motiv, den størrelse eller den farvesammensætning som du ønsker til dit hjem - giv os da besked, så har vi det i tankerne når den næste ordre skal udarbejdes. Vi modtager på nuværende tidspunkt nye værker til galleriet hver 3. måned. Næste levering forventes i starten af marts måned. Nyheder vil blive slået op vores hjemmeside samt på vores Facebook-side. Hvis du "liker" sidstnævnte får du derfor direkte besked. Der vil desuden være mulighed for løbende at deltage i konkurrencer, hvor vi udlodder kunst.

Udstilling af moderne malerier

Galleri Kunstsamlingen udstiller sine malerier

Galleri Kunstsamlingen er som udgangspunkt et online galleri, hvilket betyder, at galleriet ikke har nogen fast fysisk adresse med almindelige åbningstider. Dette betyder dog ikke, at man ikke har mulighed for at se et maleri i virkeligheden, før man eventuelt beslutter sig for at købe det. Det kræver blot, at man ringer eller skriver i forvejen og aftaler en tid. Kunstsamlingen udstiller også fra tid til anden dets moderne malerier forskellige steder i landet, således at interesserede kunder, har mulighed for at se det store udvalg i virkeligheden - et maleri gør sig nemlig også bedst til i virkeligheden, da et billede på en hjemmeside på ingen måde retfærdiggør alle detaljer og fordybninger på lærredet. Du kan følge med på vores Facebook-side, hvor vi offentliggør når og hvor vi udstiller vores moderne malerier.

Levering

Hurtig levering - gratis levering - sikker levering

Idet vi er lagerførende på alle malerierne, der er til salg på vores webshop, er vi i stand til at levere dit maleri indenfor 1-3 arbejdsdage, og fragten skal du ikke tænke på - den betaler vi. Dit maleri bliver sendt til din nærmeste GLS-pakkeshop. Maleriet bliver pakket forsvarligt ind med hjørne-beskyttere og plast i yderligere beskyttende pap. Når du modtager dit maleri, og hvis du ikke føler, at det lever om til din forventning, kan du selvfølgelig returnere det og få hele beløbet retur. Vi har endda udvidet vores returret helt op til 30 dage.

Valg af maleri

Hvilket maleri skal jeg vælge?

"Hvilket maleri skal jeg vælge?" Dette spørgsmål stiller de fleste sig, når de er på udkig efter ny kunst til hjemmet. Det er nemlig ikke altid helt så let, da det anhænger meget af ens øvrige indretning og stil. Der findes mange typer malerier at vælge imellem. Der er abstrakte malerier, malerier med motiv, farverige malerier, moderne malerier, de nye og moderne gruppe-malerier og så videre. Hvilket type maleri og hvilke farver maleriet skal have afhænger af flere forskellige ting. Det afhænger blandt andet af om du har indrettet dit hjem med møbler og tekstiler i mange eller få farver eller om du har lyse eller mørke vægge. Har du eksempelvis et meget farverigt hjem, vil et maleri i lidt mørkere og enklere farver formentlig være at foretrække, hvorimod hvis du har et hjem hvor farver er en mangelvare - ja, så vil det naturlige valg givetvis være et moderne maleri i mange stærke og kraftfulde farver. Vi tilbyder et bredt sortiment af motiver og farvevalg, og hvis du ikke kan finde det helt rigtige maleri til dit hjem, tilbyder vi, at du kan komme med din ide eller et billede af præcis det maleri du ønsker fremstillet.

Kunstnerne på Kunstsamlingen

Passionerede og engagerede kunstnere

Hos Kunstsamlingen har vi et samarbejde med en lang række meget talentfulde og passionerede kunstnere, der virkelig sætter en ære i at levere flot kunst. Alle vores kunstnere arbejder fuldtid som kunstnere, og har ved siden af deres samarbejde med galleri Kunstsamlingen deres egne gallerier, som de ligeledes sælger kunst fra. Alle vores kunstnere har mange års erfaring, hvilket kommer til udtryk i den meget detaljerede og varierende kunst de udfører. De malerier, der er til salg hos Kunstsamlingen sælges ikke på kunstnernes egne gallerier.

Vores blog

Vi blogger om malerier

Læs vores blog om malerier her på siden. Vi opdaterer den løbende med nye og spændende indlæg. Du kan blandt andet læse når der kommer nye malerier til salg og meget mere. Vi bestræber os på at opdatere bloggen flere gange om måneder med spændende historier indenfor kunstverdenen. Emnet varierer fra gang til gang, men har altid rod i noget, der har med kunst at gøre. Hvis du følger vores Facebook-side vil du løbende blive opdateret med nyheder fra bloggen. Her kan du ligeledes kommentere på de forskellige opslag og historier.

Kunst til firmaet

Køb malerier til virksomheden hos os.

Et flot og moderne kontormiljø, en indbydende reception eller et hyggeligt hotelværelse. Alle disse indbyder til flotte malerier. Hos Kunstsamlingen tilbyder vi salg af kunst til virksomheden. Er du virksomhedsejer eller indkøber hos et firma, der mangler flot kunst er du mere end velkommen til at kontakte os for et godt tilbud. Vi kan håndtere ordrer i alle størrelser, og vi vil gå langt for at indfri lige netop jeres firmas ønsker. Vi kan levere malerier i specifikke størrelser, motiver, farver og antal, således at dit firma kan få netop det kunstneriske udtryk som I ønsker. Hvis købesummen er på 12.900 kr. (2016) eller mindre pr. værk, kan virksomheden trække hele beløbet fra i det år, hvor kunstværket bliver købt. Hvis dit firma en særlig stor ordre kan du kontakte os for et godt tilbud.

Store malerier til salg

Vi sætter fokus på store malerier

Hos Kunstsamlingen er vores fornemste opgave at tilfredsstille alle kunstinteresserede kunder. Derfor har vi valgt at sætte ekstra fokus på de helt store malerier, da disse er meget forespurgte og eftertragtede. Et stort maleri er selvfølgelig en subjektiv størrelse. Vi har valgt at definere et stort malerier som et maleri der er mere end 160 cm. i bredden og samtidig mere end 80 cm. i højden. Et stort maleri giver et helt unikt look i eksempelvis stuen, køkken-alrummet eller soveværelset, hvor det med fordel kan hænges op på et centralt sted i rummet. Vores store malerier leveres med en fragtmand, i modsætning til vores almindelig malerier, der leveres med GLS. Fragten er dog som altid ganske gratis. Du kan se vores store malerier under kategorien hertil.

Like vores Facebook-side

Like og vær med i vores konkurrencer.

Tryk "Like" på vores Facebook-side og bliv en del af vores følgere. Her vil du være blandt de første, der modtager besked, når vi får nye moderne malerier til salg på siden, når vi har gode tilbud samt når vi poster nye spændende blog-indlæg. Du vil derudover også have muligheden for at deltage i spændende konkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde dit yndlings maleri inde fra vores side af.

YOU FIRST

Sign up to get our latest news
before everybody else.

And maby win a art piece.

Will be announced on Facebook

close

KUNSTNER LOGINGlemt kodeord
close

GLEMT KODEORD !

Indtast din email adresse og modtage en sms med dit nye kodeord.


close

Bedømmelse af kunst